Ladies tour of Norway

I dag var det minst to flotte arrangement i bygda, Modum Pride og Ladies tour of Norway. Jeg fikk ta del i begge arrangementene gjennom politikken. Litt valgkamp, men mest støtte for to viktige saker. Modum Pride er tøft. Arrangementet var fint synes jeg. Saken tror jeg kan være litt mer kronglete hos oss på bygda. Derfor kan slike arrangementer være et lite bidrag for mange som kanskje ikke har det så greit med å finne «sæ sjæl», og som et bidrag for å lage en aksept for at alle kan være glade i de de vil. Jeg klapper i alle fall for arrangementet som politiker og som meg selv.

Ladies tour of Norway var jeg med gjennom hovedutvalget å gi en liten sum støtte til. Jeg synes vi bør være med på å løfte jentesporten til et like verdifullt nivå som gutteidrett. Slik jeg forstår saken er det ganske stor forskjell i for eksempel på lønn og konkurransevilkår i sykkelidretten. (Mulig jeg tar feil, da er jo alt bare bra) Uansett var det et kort, raskt og flott øyeblikk å se jenteflokken suse forbi gata i Vikersund. Stor idrett!

Litt fint å tenke på at i denne flokken av idrettsjenter er det barn av folk jeg gikk i klasse med på videregående skole.

Ca 1.km før spurtpris.
  • Jeg fikk ikke tatt noen bilder fra Modum Pride –