storørreten

Jeg og LJ hadde hadde en plan og et mål for nattas tur. Nå skulle storørreten filmes live.
Slik gikk det ikke. Målet ble noe annet . Naturen og utelivet setter andre mål underveis.

Gåtur langs Henåa

Nysekken måtte testes. Da må en gå i litt forskjellig terreng. Justeringer og enda flere finjusteringer før sekken sitter som den skal. For meg ble nesten som å ha en egen sharpa med på tur. Kan det bli bedre?

Nybrua fra vinterens snøfall testes
SUP

Som fluefisker må en ha oversikt over insektlivet. Her var konklusjonen at det fantes masse liv. Selve drømmen for en fluefisker.

Fiskeeldorado

For fiskere (og fisker) kan slike områder være fine. Myrkanter og trange passasjer. Kjempefint å padle omring med SUPen og fintenke. Finstudere, gruble og vurdere hva som kan være den beste flua.

Middag

Etter finalanysen var det tilbake i campen. Første runde med burger var klar. (Kokken gjorde et en rask vurdering da fluefiskeren fortsatt var på observasjon og stanga fortsatt var i sekken.)

Kvelden kommer fort. Med stanga fortsatt plassert i sekken er det nydelig å sitte og se og høre på livet rundt vannet. Observere, føle og se.

Vell, Dagens mål ble ikke nådd, men det var kanskje ikke det som var målet. Naturen er fin når en tar det litt med ro og kjenner litt på tiden.

Og storørreten svømmer fortsatt videre, vaker og lager fine ringer til oss. Vi har stanga fortatt godt plassert i sekken.

Men neste gang!