Norrøna, en plage for livet?

I snart tretti år har eg brukt Norrønajakka mi. Utallige turer i fjell, skog og vidder. På sjøen i båt og kajakk. Eg har bruk den som skolejakke og på jobb. I øsende regnvær i en begravelse, på fester, skirenn og o-løp.

Den begynner rett og slett å bli en plage for meg, for eg har egentlig lyst på ny. Men, eg vil liksom ikke kvitte meg med noe som funker så godt. Eg har hatt en plan om at eg skal kjøpe en ny når jakka blir skitten og lukter ille. Eg har derfor ikke vasket den de siste ti år, men til ingen nytte. Litt regn og kondens fra en svett kropp oppleves jakka som nyvaska igjen for meg.

Norrønajakka er nå (nesten) en plage for meg og sikkert (garantert) for mange andre den omgås.

Alene på tur med Norrønajakka. Norefjell
Alene på tur med Norrønajakka. Norefjell